label
  • Arribannernl
  • swaybanner-nl-v4
  • showreelad NL
  • showreelad2-nl

Welkom bij Lowlander Productions

Lowlander Productions is een video productiemaatschappij welke gevestigd is in Den Haag. Onze specialiteit is het maken van films gemaakt op de behoefte van onze klanten.

Naast korte films en speelfilms zijn wij ook ervaren in het maken van muziek video's, bedrijfsfilms, interviews, reportages, trouwfilms en nog veel meer. Ongeacht het soort project wat je in gedachten hebt, wij zijn bereid om jouw ideeën naar een nog hogere kwaliteit te transformeren.

Met een breed scala aan productie ervaring durven wij in alle eerlijkheid te zeggen dat je project bij ons in goede handen is.

Naast bovengenoemde service, hebben wij ook een breed assortiment aan film en licht benodigdheden die je bij ons kunt huren. Te denken aan licht en geluidsapparatuur voor zeer realistische prijzen.

Ons laatste project

icon
label

Shakes + Seven - One World Release Album

Shakes + Seven - One World Release Album

Watch now

Laatste nieuws

icon
label
06
dec

Nieuwe artikelen in de verhuur

We hebben wat nieuwe artikelen in de verhuur. Kupo C-stands (20"/30"/40"), Kupo Baby Kit Stand en Mini Kit Stand, Manfrotto zandzakken (6Kg/12Kg), dry-erase Clapboard, Felloni Led Panel (5600K), Matthews Diffusion Frames (122x122cm) en de Chimera Panel Frame (122x122cm)

Lees meer...
28
nov

OxyGeneo bij Delica Derma

Kijk nu onze nieuwe video voor de revolutionaire OxyGeneo huidverzorging gedemonstreerd door Desi van de Broek in haar eigen schoonheidssalon Delica Derma in Oss.

Lees meer...

Film materiaal huren

icon
label
2.jpg

Betere shots met beter apparatuur

Op zoek naar een camera of bijbehorende lenzen? Wil je jouw project professioneel belichten met diversen filmlampen? Of wil je een scène wat meer flair geven door gebruik te maken van een dolly of craneshot? Geen probleem! Bekijk ons fantastische assortiment en reserveer nu!

label

Facebook feed